Angrybirds kakkuja lasten synttäreille
Budabestin torttu mustikkatäytteellä
4 valkuaista
1 1/2 dl sokeria
1 dl pähkinärouhetta
1 dl mantelijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
täyte
2 dl vispikermaa
200 g mustikoita
vaniljakreemijauhetta
Vatkaa valkuiaiset kovaksi vaahdoksi.
Lisää sokeri vähitellen ja jatka vatkaamista kunnes seos on marenkimainen.
Lisää pähkinärouhe joukkoon.
Lisää mantelijauhe ja siivilöi kaakaojauhe varovasti sekoittaen.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa 175 asteessa n. 25min.
Valmista täyte.
vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon mustikat ja vaniljakreemijauhetta.
Tarkista maku.
Levitä täyte torttulevylle.
Kierrä torttu rullallle ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Koristele haluamallasi tavalla.
Vatkaa valkuiaiset kovaksi vaahdoksi.
Lisää sokeri vähitellen ja jatka vatkaamista kunnes seos on marenkimainen.
Lisää pähkinärouhe joukkoon.
Lisää mantelijauhe ja siivilöi kaakaojauhe varovasti sekoittaen.
Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunissa 175 asteessa n. 25min.
Valmista täyte.
vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon mustikat ja vaniljakreemijauhetta.
Tarkista maku.
Levitä täyte torttulevylle.
Kierrä torttu rullallle ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit
Lähetä kommentti